Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: krásné sny přeji..

Plamínek dne dohořívá již,
další klepe na dveře,neslyšíš?
Přes hvězdné nebe na tebe kouká,
jak rozkvetlá na jaře louka
a ta nejsladší z jarních květů,
již závidím já světu,
ta nejsladší v mé náruči dřímá,
jají vůně lásku ve mě vzpíná,
citů silný vodospád,
prosím kotě-teď už spát,
o květině snít svůj sen,
jsem tvůj navždy-tvůj jen
Autor Désolé, 14.11.2010
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrou:).Hned bych si šla schrupnout, ale už je čas oběda:)

14.11.2010 10:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí