Sonet I

Sonet I

Anotace: ..

Co miluji,ztrácím,nedaruji,
nocí sám bloudím, ožívám v dnech,
utrpení s láskou propaguji,
topím se a tonu v plamenech.

Jed jak ryzling polykám,
s radostí sleduji smrák,
s Tebou být,však věčně sám,
v před jít jak říční rak.

Přítel být,dál milovat,
očí snímat věčný prach,
co nemám,klidně darovat,
hvězdy snést z nebeských drah.
Hořký polibek ve tváři,
vezmu s sebou k oltáři.
Autor Désolé, 14.11.2010
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Lamorte, la loba, Nick Name, CULIKATÁ, Kapka, Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí