Rozbolavělé srdce

Rozbolavělé srdce

Anotace: opět básnička, která vyjadřuje to jak se cejtím i když trochu depresivní... :(

Každýmu hledím do očí a
říkám, smutek ten mě nezničí.
Opak je pravdou,
a já jdu dál cestou prokletou.
Ta cesta vede až na kraj propasti a
já do ní zkočím i se vou bolestí.
Se srdcem, které jen krvací,
a na obličeji oči plačící.
Slzy, které jsou pro někoho,
v mém srdci pro něj místo zbylo.
Autor katkabloom, 14.11.2010
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost ti pokulhávají rýmy, ale jinak na tvůj věk celkem slušné.

14.11.2010 13:47:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí