Bolest

Bolest

Anotace: další mé dílo

Bolest žal a strach
co bude zítra se ptám
je to dlouho, příliš dlouho to trvá
bolest srdce mé tíží

Zubatá se rychle ke mě blíží
kosu ostrou má škaredej hábit
oči podlé zuby ostré
vím že má chyba to je

dlaně špinavé mám,
krev potřísnila mi je
volám řvu a prosím kde jsi
naříkám a běduji a stále nic

Marně se k bohu modlím
a doufám že se vrátí
ale chyba je na pravdě boží
on pokorně bohu slouží

jen já pokorně na něj čekám
v rukou jeho dudlík svýrám
sám sebe týrám
pač sem měl být opatrnější
Autor The Crow, 14.11.2010
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Sladkalu, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bůh odpouští všem svým dětem, které ho poprosí...líbí

14.11.2010 17:02:00 | Sladkalu

St za to zoufalství a emoce...

14.11.2010 14:19:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí