Nemůžu...

Nemůžu...

Anotace: ***

V srdci prázdno
v hlavě zmatek...
...nebo možná obráceně?

Bloudím ve tmách,
nevím kudy kam...
...jak zatoulané štěně...

Topím se ve vlastních slzách
co štípou na rtech
rozpaskaných od polibků.

Miluju Tě
a nenávidím...
...naprosto a beze zbytku...
Autor Písklátko, 14.11.2010
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Any 4, TetaKazi, Psavec, Roger, Kapka, Vampyrella
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se ti povedla ...ST!

11.12.2010 10:04:00 | Any 4

Líbí se mi to... Takový rozpor vlastních myšlenek? Realita?
Každopádně, ST.

15.11.2010 10:37:00 | Vampyrella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí