on, ho, jeho, s ním, bez něj

on, ho, jeho, s ním, bez něj

Anotace: nepíše:-)

Procházíme
orgasmy jako
prvobytně pospolná
zabíjí mě každá
tebou zkrvavená
listopadová noc
moje hnědý
tvoje modrý
oči
si hrajou vadí nevadí
chtěla bych být
pomerančová kůra
nevtíravě
říkat
sbohem
za každou větou
svatá Jana by na to měla
ale znáš to
nedovolený ovoce
že jo

seš patrně krásnější než obraz od Moneta
a ten zatracenej smích ( tvůj )
mě nutí myslet v kýčovitej větách

Touha je děvka
každej pátek
a dneska ještě víc


Tak vydržet anebo umřít
že jo
Autor Rama_Maslova, 14.11.2010
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Judita, Mraveneček, Ejí, Petbab, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí