len ty

len ty

Anotace: je to basen o niekom kto nie je ,,,,,,,ale raz mi ho mozno zivot privedie do cesty

Len tebe................

Len tebe sa zverím z bolesťou a smútkom
Len s tebou keď nefúka som v prievane prudkom

Len tebe verím keď všetci mi radia ,
Len teba milujem keď mi všetci vadia.

Len s tebou odídem keď ma všetci ostatní volajú .
Len s tebou moje nohy priepaste a kopce zdolajú

Len ty si ma miloval keď ostatní ma neznášali
Len s tebou sa ťažké skúšky životom ľahšie prenášali.

Len o tebe snívam keď všetci ma tešia ,
Len s tebou nemám nič keď problémy sa riešia

Len s tebou sa smejem keď ostatní plačú ,
Len tebe ležím v náručí keď iní meter dvadsať skáču.

Len pri tebe viem o očom je svet keď ostatní nie
Len s tebou človek to čo nemohol vie .

Len ty si mi ukázal smer , keď ma nemal kto viesť
Len ty si ma nakŕmil , keď všetci mi dávali jesť

Len ty si vedel keď iný len tušili
Len ty si ma upokojil keď ostatní ma rušili .

Len ty si vedel ma chrániť keď samota ma prevládala
Len ty si pri mne stál a držal ma keď ja som nevládala.

Len ty si vedel čo v hlave sa mi deje , keď skláňam hlavu
Len ty si vedel že uctievam lásku a nie bezcennú slávu.

Len ty si ma pobozkal keď zanevrela som na lásku,
Len ty si ma spoznal keď na tvári som mala masku .

Škoda len že som si ta vymyslela, si len myšlienka , len sen
Ale raz si ta zhmotním verím že príde aj taký deň.
Autor avatarka, 15.11.2010
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky, neboooj, osud Ti ho přivane do cesty:-)).Hezké:-))

15.11.2010 17:19:00 | CULIKATÁ

buď u nás vítaná, patríš k nám!

15.11.2010 17:12:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí