Ten únor jsem zimu miloval

Ten únor jsem zimu miloval

Anotace: ... jako by to všechno bylo včera...

~~~~~



Lásko,
Šťastně tak vypadáš,
Mým hloupým vtipům se směješ,
Zas a znova,
Minulost zastíráme,
Předstíráme,
Nemáme...

Lásko,
Tak přešťastně vypadáš,
Proč jen nemohli jsme
Spolu více se smát,
Zas a znova,
Spolu mezi sněhovými vločkami
Jak jedno tělo stát...

Lásko,
Do budoucnosti se nedívám,
Lásko,
Ty buď šťastná,
Lásko,
...chybíš mi...



~~~~~
Autor Druza, 15.11.2010
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Marille, FrankB, Šerák, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí