Samota @ Láska

Samota @ Láska

Anotace: -

Srdce stále smutek cítí,
stále chybí mi náruč bezpečí.
Proč tolik pláče moje kvítí,
o lásce chci říct pár vět.

Chtěl bych pravou lásku,
zbaviti se děsu samoty.
Dívat se na lásku tajně do očí.
Kolem mně se srdíčka točí.

Dívám se, a třesu se...
Chci ten kouzelný pocit,
a moje srdce hřeje se.
Pravý dech a krásný cit.

A hle, ten vánek té lásky,
vidím kouzlo očí té krásky.
Vyznání lásky do očí říci.
A navždy s ní celý život býti.
Autor JsemMaličký, 15.01.2006
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah je zajímavý...ale, 60%

09.02.2006 07:26:00 | Muad Dib

Láska někdy dává zabrat.

15.01.2006 17:31:00 | petulinka :)

Podlamují se mi z toho kolena, za 100

15.01.2006 14:17:00 | Lucille

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí