Sám...

Sám...

Anotace: ...

Tichá noc mě opíjí světlicemi svými,
tak, jako ty,
němá prázdnoto s trnovou korunou,
rotundo všedních dní.
Tvoje oči dál už nemohou,
nejsme na všechno připravený.
Potřeba je čistota tvých rtů,
bezvládné tělo nutí manipulovat,
krásná komoda už není krásná
a ty si sám...
Autor Mersii, 16.11.2010
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Gabrielle, Mbonita, la loba, Mraveneček, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí