Zamilovaná Melancholie

Zamilovaná Melancholie

Anotace: Jsme každý sám, a přece spolu...

Já ztrácím tě a zase nalézám
Jsi cizinec v mém srdci
A zároveň jeho součást
Jsi JÁ
A přece máš jiný cíl

Miluji i nenávidím naši samotu
Tu, která nás spojuje
Když tu nejsi
Jsi daleko
A potom se objevíš ve dveřích

Mé srdce ti běží vstříc
Ale jinak se držím opodál
Jsme si souzeni
Já a ty
Navždy sami i společně

Šťastní i nešťastní…
Autor Renáta Elizabeth, 16.11.2010
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: hloubavá, Gabrielle, Mbonita, Kapka, CULIKATÁ, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak je mi to blízké

17.11.2010 13:35:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí