Tobě na potkání

Tobě na potkání

Anotace: ...

Umím být šťastná
Avšak jen na chvíli

Někdy si nastřádám smutek
A nešťastně rozdávám ostatním

Občas jen němě přihlížím
Jak jásají ti lidé naproti
Závidím jim radost
Proč já mám tak málo?

Ale v srdci, tam mám spoustu hrníčků
A v nich láskyplná objetí
Která rozdávám tobě na potkání
A pořád mám, kde je brát
Autor Renáta Elizabeth, 16.11.2010
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: hloubavá, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí