Teď...

Teď...

Anotace: ...

Teď jsme spojeni očima...

Nekočí jen to, co začína...

Na hrobu břečťan své tělo rozpíná...

Přišla tvá poslení hodina...

Nekončí jen to, co začíná...



Jedna duše teď tiše usíná...

Jiná jí volá-Ty jsi jediná...

Dívej se, jak tvá hvězda umírá...

Tvé srdce chladne,má krev ho objímá...

Nekončí jen to, co začíná...



Teď jsme spojeni očima...

Mýty se bortí, náš rod vymírá...

Zaveď mě ke konci, světlo zhasíná...

S příchodem tmy se brána otvírá...

Nekončí jen to co začíná...



Teď přichází naše hodina...
Autor Lockedlady, 17.11.2010
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: Rootness, Fighting Dreamer, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :)

20.11.2010 08:45:00 | Lockedlady

Vítej :)

19.11.2010 00:21:00 | Fighting Dreamer

zajímavé ST

17.11.2010 17:55:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí