potřebuju

potřebuju

Anotace: ...

Vynucenej optimismus
holky to nemaj lehký
a stromy zrovna tak,
scházení z očí
scházení z mysli,
lásko, vrať se domů...
Sedávám na posteli
- po babičce -
jaký seš znamení?

Zralý jahody,
tak samozřejmý,
líbej mě sakra!
kvůli tobě
měním náušnice
a slzy
hlavněže bylo
ubrečený ráno dneska
raději si ostříhám vlasy
než poslouchat blues
ubrečený ráno dneska
a já nemůžu
Autor Rama_Maslova, 18.11.2010
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Ejí, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí