Vladimíre :-(

Vladimíre :-(

Anotace: ...

Pod tíhou zrady
teď a tady
zpytuji své svědomí.

Tys chtěl mi stavět hrady
otočil ses zády
prý šrámy se ti zahojí.

Zlomils mi srdce
docela lehce
snila jsem s nadějí,
že naše ruce
si v kapkách deště
zas spolu pohrají.

Já chci ještě...

Brával jsi mě za ně
pohrával sis s prsty.
Kdo platit má daně
když procházím místy
kde spolu jsme byli?

Nechci tě znát.

Chci zapomenout
na řeči, co nedají se nazvat city.
Hodně mi ublížily.
Autor Ninka, 18.11.2010
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je smutná...tak to bohužel chodí a díky bolesti jsme schopni vážit si štěstí...

19.11.2010 16:27:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí