O (ne)opětované lésce

O (ne)opětované lésce

Anotace: Když si někdo (já) nemůže pomoci

O (ne)opětované lésce
Dnes stejně jako včera
Probouzím se zase sám
Láska přišla ke mně z jara
Teď tu však není a já smůlu mám

Je studený a mrzutý listopad
Měsíc lásce nepřející
Láska dala mi facku a já na hubu spad
U mě jest samota do nebe volající

Toužím po lásce, té, kterou chci
Přehlížím však lásku mě nabízenou
Pardon dámy, vás já nechci
Chci jen jí, u ní však city zmrznou

Todle není prosba, tohle je vyznání
Prosím vrať se ke mně, lásko
Já došel k bolestivému poznání
Bez tebe to prostě nejde krásko
Autor kukopr, 18.11.2010
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: hypertenze, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí