Foukám a koukám

Foukám a koukám

Anotace: Foukám a koukám Ti do vlasů a ty mě do duše...

Foukám a koukám
--------------------------------

Foukám do mraků
a do Tvých vlasů
Koukám na to noční nebe
a kdyz zavru oci, vidim tam Tebe


v posteli ležím a na strop koukám
jak stíny a lampy
kreslí malé nepochopitelné obrázky
malé soukromé stínové divadlo


říkáš si co mě to napadlo,
pojd si lehnout do mý postele
a budem koukat taky
na to jak se po noční obloze
s hvězdama prohání mraky

a až nás to unaví
usneme si, třeba v náručí,hm?
to je právě to bych rád
vidět tvý krásný oči
Autor Redingar, 18.11.2010
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká O:-)

30.08.2012 22:44:37 | anděl s modrými křídly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí