nevím

nevím

Anotace: .

chtel bych videt oči tvé
co dokáží vzbudit mrtvého
nevidet tě den je zlé
a mě to mrzí samotného

videt oheň ve tvých očích
slyšet jak v kamnech praská dřevo
vidět jak nervózně vlasy na prst si točíš
a jak v posteli ležím s tebou

zažít když ráno otevřu oči
ty jsi to co spatřím jako první
jak se kolem mne obtočíš
a já sem tak trochu nervní.

trošičku ve stresu
nevím zda mě chceš či ne
očí kontakt bez hlesu
spolu noc dnes srávíme?

tlukot tvého srdce cítit
na své hrudi...bum,bum,bum
svoji lásku já nechci tobě nutit
to musíš ukázat svůj um

snad ke mě něco cítíš
snad je to láska,nějaký cit
koukni na mne,řekni co vidíš
třeba ti vsrdci,rozpálím slunce svit

třeba jen maličko
i za to já budu rád
hned jak rozsvítí se sluníčko
po tvém boku budu stát

chtěl bych vidět tvá usta
co dokáží se krásně smát
bez tebe v srdci mnoho pusta
víš...já mám tě rád
Autor najrob7410, 18.11.2010
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí