smutencka

smutencka

Anotace: .

listí žloutne poletuje
a já ve větru slyším hlas
ten co vítr prozpěvuje
opakuji si zas a zas

slyším písně zklamání
slyším písně lásky
hledám cestu poznaní
s přibývajícími vrásky

listí padá a já chci víc
větře duj jen co to dá
a v tom s pohledem na měsíc
slyším hlas..to sem já?

slyším mého srdce přání
co přeje si co chtěl by mít
a já ve větru bez ustání
chci jen s tebou lásko žít

vítr zpívá písně lásky
má tajná přání,tajné sny
stíny ukazují mi obrázky
ve kterých sme jenom my

v obrázcích stínů
tě hladím a obímám
mám strach že se stínem splynu
a tak špatně usínám...

usínám sám na své pelesti
usínám smutkem zarmoucen
chtel bych život bez bolesti
svými sny být pohlcen
Autor najrob7410, 18.11.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí