Otče náš...

Otče náš...

Anotace: ...

Klid na duši máš,
to láska hladí ji svými paprsky,
jak modlit se Otče náš,
a nos mít sladký od zmrzky...

Slíbávat něžná slova z rtů Tvých...
když v údolích padá déšť,
na horách padá sníh...

Dotekem vloček...
a koulovačku spolu hrát...
jak jít mezi dětí hlouček
a pod hvězdnou oblohou se milovat...
Autor Airen, 19.11.2010
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka, Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...:-)

19.11.2010 13:21:00 | Airen

Něžnost, kouzlo...moc hezká

19.11.2010 00:16:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí