Zatím co spíš

Zatím co spíš

Anotace: přemýšlím

Ty spíš a já tu sama zoufalá
nevím jak ze sebe dostat
tu nicotu,co se do mne vkrádá.

Proč je to tak, proč nevěříš,
když říkám ti mám tě stále ráda.
Jaký důkaz na oltář lásky položit.

Nejsi sám a to je moc.
Miluji tě, dobrou noc.
Autor takova, 15.11.2004
Přečteno 1872x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí