je těžké

je těžké

Anotace: tak kde jsi...

Je těžké usínat, když nesnášíte ráno.
Je těžké říci ne, když toužíte říct ano.
Je těžké býti zlý, když sluší vám dobro.
Je těžké míti cit, když srdce zvadlo.
Je těžké věřit dál, když není Boha
je těžké jíti dál, když zlomená je noha
je těžké býti svůj, když každý chce jeho
je těžké míti rád, když není koho.
Autor klajusenka, 20.11.2010
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí