Láska k poezii.

Láska k poezii.

Anotace: Když darujete verše děvčeti a ono se rozzáří jako sluníčko, rozkvete jak ta kytička uprostřed léta, není to důvodem proč psát dál.

Chci vědět, zda mé verše zná,
...ptám se: Básničku znáš-li?
...když čtu, tak dívka líbezná
úsměvem líc svou zkrášlí.

Když děvče sedí na klíně,
...ňadra bují jak poupě,
já dál čtu verše nevinně,
...ona mi šeptá hloupě.

Polibkem tvář nepovadla,
za lásku třeba vděku,
kdyby polibky nekradla,
veršoval bych věk věků.

Myšlenku vítr přivěje,
nová prý jak hrom hřímá,
touhou se lože zachvěje...?!

...tvůj básník dávno dřímá.
Autor ota.pé, 20.11.2010
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, ZILA78, Květka Š., CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toho dřímajícího
probudit políbením
on píše pak o lásce dál
od nevidím do nevidím...

20.11.2010 11:35:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí