Zoufalá

Zoufalá

Zoufalá snaha,
nezůstat sama
do náruče cizích mužů jí hnala.

Bez lásky a bez něhy,
ztratila se před lety,
roztála jako loňské sněhy
na ocase komety .

Tak chodí městem tichým.
Lásku a podporu hledá.
Setkat chtěla by se s někým .

Tajná zákoutí
jsou svědkem mlčenlivým.
Ach běda Ti bláhová dívko, běda .
On byl tím, kterého jsi chtěla
jediným.
Autor Krásná Princezna, 20.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: James Libustka, Bíša, Any 4, nejsembásník, ZILA78, Květka Š., Anjesis, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zoufalá princezno,
někde se skrývá,
bude ti líbezno,
už se sem dívá ..

20.11.2010 19:29:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí