včera

včera

Anotace: ...

víš nikdy bych neřekla jako dnes
že ráda tě mám
a nikdy bych nechtěla
slyšet z tvých úst,
že
rád máš mě.
A nikdy už nechtěla jsem
líbat tě jako dnes
a nechat se líbat tebou
a věřit ti vše
protože
dnes nevím
zda včera snem jsi nebyl?
a zda pravda z tvých úst
pravdou byla
zda tvé polibky
pravdu do mé kůže vryly
a zda v tvých očích
opravdu
hvězdy svítily
byla tma
a víno mluvilo z našich úst
bylo cítit v polibcích
a noc jím voněla
včera
vím
že dnes už je historií
která s ránem zmizela
Autor Andee, 20.11.2010
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké....S..T.

21.11.2010 00:07:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí