Od srdce

Od srdce

Anotace: ..

Vidím trávu, vidím nebe.
Jsem v ráji, ač chybí mi kus Tebe.

Chybí mi ten pocit radosti a štěstí,
když jsem s tebou.
Ty naše duše,
co se vždy za ruce vedou.

Naše dojemné objetí ve dvou,
co nikdy neskončí..

Náš společný příběh,
který zatím netuší,
ža zahrne nás rozkoší.

- Věnováno z lásky Tomášovi Dabrowskému
Autor Terezie D., 21.11.2010
Přečteno 543x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., jedam, CULIKATÁ, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip. ;)

21.11.2010 12:52:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí