Až bude konec...

Až bude konec...

Anotace: ...

Prosím teď Boha, co na nebi bývá,
nechť umlčí strunu, co v mém srdci zpívá.
Zpívá tak žalostně, že nechci už žít,
zlomené srdce, co nemá proč bít...

...Život je krásný, když dva spolu jsou,
touhy mé po Tobě ve tmě se vzdalujou.

Vzpomeň si na dobu, kdy u Stvořidel jsme byli,
na každičkou noc, kdy ze rtů jsme si pili.
Do kůže své jsem jméno Tvé psával,
a když jsem odjížděl, z okýnka mával.

Známé mi říkaly - "Dobře si zvol!"
kdybych tak učinil, snad neznal bych bol.
Bol který ničí a uvnitř mě svírá,
do morku kostí se pomalu vtírá.

Miluju anděla, co křídla nemá,
od jisté doby jsou ústa má němá...
Až jednou promluví, bude již konec,
ozve se z kostela mohutný zvonec...
Autor x.bobek, 21.11.2010
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Dona Quixote, Rama_Maslova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí