mraky

mraky

Anotace: .

ve výších paneláků
co nebe dotýká se střech
my koukáme do oblaků
obrazce vidíme ve všech

vyobrazení draka
pak páva nebo slona
na to,je zněj hnedka straka
a pak mrak,velká clona

my ležíme na louce
a koukáme nahoru
držíme se za ruce
užíváme si oblohu

další mráček na obloze
nový scénář příběhu
my dva ve stejné poloze
užíváme si polohu

polohu ležících vedle sebe
na těsno se mazlící
já miluji jen tebe
má hvězdo zářící!!!!
Autor najrob7410, 21.11.2010
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí