potřebuji tě...

potřebuji tě...

Anotace: ......

Já potřebuji vidět tě
já potřebuji líbat tě
já hladit tě chci na zádech
já zpívat ti chci na bále

já za ruku tě držet chci
já milovat tě stále chci
to když okouzlili mě oči tvé
to já do srdce vyrývým si hned

to když políbíš mě na rty mé
to já prožívat chci ješte ted
to když pohladil jsi duši mou
to já volám srdci na pomoc

čekám na zprávu od tebe
to až prozvoníš mě pohledem
to já náhá vyběhnu ven hned
to sláskou spojíme se hned..
..miluji tě....
Autor vlcatko, 21.11.2010
Přečteno 632x
Tipy 3
Poslední tipující: hypertenze, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí