Zkus být...

Zkus být...

Anotace: ... ničím a nikým... teď, nikdy a vždy... můj

na tisíc dotyků ti zmapuju svět
se všemi lháři, co lžou nejvíc sami sobě
a pak se diví, když jim nad hlavami
nesvítí rudý slunce

s tisícem snílků pod polštářem
nemám nárok na sny,
když vládne měsíc nad hvězdami
a tak ve dne překračuju zakázanou čáru,
když bdění měním za snění
bez šťastného konce




--tak zkus být hercem iluzí
a pošli déšť mrakům,
aby jim nedošly slzy
a útěchy všech nedostižných můz,
protože kvůli tobě nemůžou spát--
Autor rry-cussete, 21.11.2010
Přečteno 386x
Tipy 11
Poslední tipující: korncaffe, Fog, Denael, James Libustka, labuť, CULIKATÁ, Giginka, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná zamilovanost a zároveň ničivá...moc hezky napsané...ST

21.11.2010 20:29:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí