Siréna

Siréna

Anotace: .......

Tak voní na podzim země...

Ruce se chvějí a srdce bije
na poplach na poplach siréna vyje
Majáček bliká, srdce chce spát
Nechte mě, prosím, nemá mě rád.
Proč jen chtít všechno? Proč umět žít?
Nechte mě prosím. Nechte mě jít.

Obloha posetá a kostel září
bolest, ta bolest vepsaná v tváři
Listí je nažloutlé. Voní a padá
i víčka padají, klesá níž brada
Měsíc je úplný. Mlha z hor stoupá.
V té mléčné koupeli měsíc se koupá.
Hlína je mokrá. Jak moje tváře.
Vidím tři anděly. Bez svatozáře.

Jak krásně voní na podzim země.
V bolestech prosím: zachraňte mě!!!
Autor Elvíra Adamsonová, 21.11.2010
Přečteno 306x
Tipy 17
Poslední tipující: Roger, James Libustka, jedam, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, Anjesis, Gabrielle, Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se ti moc povedla, je opravdu moc krásná

21.11.2010 21:24:00 | Anjesis

Zklamání z tvého dílka přímo dýchá...moc hezky vyjádřeno...ST

21.11.2010 20:08:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí