SLZY

SLZY

Anotace: Prostě to co jsem v tu chvíli cítil!!!!!

Slzy mi teď stékají po mé smutné tváři,
myslím jenom na to jak tvůj úsměv září.
Chtěl bych tě teď uchopit a všechno ti sdělit,
že tě mám fakt hrozně rád a nejde to změnit.
Myšlenky mé patří jen a pořád tobě,
no tak už mě pozvi do života k sobě.
Každý večer před spaním promítám si tebe,
jsi hezčí než hvězdy co v noci zdobí nebe.
Toužím jenom po tom dát ti srdce do dlaní,
vyslyš teď už konečně mojí duše volání.
Slzy kapou na stůl kde mám tvoje foto,
jsi lepší než výhra ve hře zvané Lotto.
Nejkrásnější chvíle co jsme spolu prožili,
by se za pár okamžiků hodně rychle množily.
Nám asi však není přáno trávit spolu čas,
četl jsem to ve hvězdách trpět budu zas.
Autor VAVRO, 15.01.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkný! Piš dál...

30.01.2006 15:14:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí