Všude okolo spousta papírů

Všude okolo spousta papírů

Anotace: prosím o komentář

Všude okolo spousta papírů,
Jak kamínky na břehu řeky.
Všude okolo spousta papírů,
Jak myšlenky rozesety.
Všude okolo spousta papírů,
Jak den s tebou u řeky.
Všude okolo spousta papírů,
Tak jak chaos v mé hlavě zabředlí.
Všude okolo spousta papírů,
Co naznačují můj údiv z tebe.
Všude okolo spousta papírů,
Co budoucnost nám ukážou.
Všude okolo spousta papírů,
A mezi nimi já a ty.
Jak dvě nitky spleteny.
Jak voda stékající z hor.
Jak střevní kličky smotáni.
Všude okolo spousta papírů, a na nich…
Autor Gejblik, 22.11.2010
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná,opravdu povedená

22.11.2010 17:09:00 | Anjesis

Pěkné, má to určitou myšlenku..a ten nedokončený závěr se mi také líbí, každej si tam může dosadit dle libosti a fantazie =)

22.11.2010 16:35:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí