Má milá mrtvá je

Má milá mrtvá je

Anotace: libí? :-S

Poslední květinku,
na hrob jí dám.
Zatáhnu slunce
a zůstanu sám.

Pramínek vlasů,
co zůstal po ní,
leží mi na dlani.
Nádherně voní.

V zkázu jsem ztělesněn,
Teču jak voda.
Pomalu vysychám,
smrt do mě bodá.

„Má milá voláš mě?
Voláš mě k sobě?
Měsíc mi svítí,
na cestu k tobě.”

Tancujem spolu,
na slizkém hrobě.
Já živý - ty mrtvá,
Snad už je po mě!

Držíš mě za ruce,
táhneš mě dolů.
Konečně po dvou dnech,
jsme zase spolu.
Autor eddy1 1 11, 22.11.2010
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, pamp_elka, James Libustka, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bane, tohle je Krchovský jen rytmem, myslím...ale sedlo mi to

16.12.2010 18:52:00 | pamp_elka

chtěl jsemm napsat, že je z toho cítit Krchovksý- a byl i v úvodu. takže není co dodat. :-)

22.11.2010 20:02:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí