Na úpatí skal

Na úpatí skal

Anotace: Zvláštní, ale svůj účel to splnilo :-) a tomu šášovi se ulevilo :P :D :-)

Jsem jak na úpatí skal,
bohužel nevím jak dál...
Srdce velí vpravo,
mozek zase vlevo...
Na obou stranách budou mé oči smutkem zalité,
všechno je jako v pekle, velké a složité ...
Odtud je jen jedna cesta úniku!
Konečně mít svou Kopretinku
a nebát se chodit za svitu!
Jenže strach je velkým pánem
v kombinaci s nežádostivosti,
už není cesty, ani pomoci.
Není nad život bez emocí ...
Autor diciassette, 22.11.2010
Přečteno 323x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžňoučky zoufalé počteníčko;)

20.01.2011 20:09:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí