Zoufale hledám….

Zoufale hledám….

Anotace: Zamilované vyznání,možná trochu strach nahání?Ale je mé.

Zoufale hledám čísi náruč,
zoufale bloudím tmou.
Drahý, půjč mi tu pevnou náruč svou.
Pevné obětí mi zaruč.

Já stanu se Tvou,
odevzdám se ti zcela,
přestanu bloudit tmou,
tak jsem to vždycky chtěla.

Zůstanu věčně mladá,
život můj přestane být hrou.
Já udělám to pro nás ráda!
Vrhnu se ze skály za Tebou.
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí