polibek draka

polibek draka

Anotace: .

ležím v posteli
a přemejšlím o Číně
o tom, jak se každým dnem
zvětšuje

jak roste
jak jí je pořád víc a víc
všude kolem

zatímco já ubývám
je mě čím dál tím míň
jak mizím
jak se propadám se do samoty

snad to stihnu dřív,
než si mě najde
než si pro mě přijde
a políbí mě
Autor Tecka 2, 22.11.2010
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí