Kde stala se chyba????

Kde stala se chyba????

Anotace: Již několik měsíců jsem nic nenapsal -> neni motivace -> neni o čem psát. Tohle je jen pokus o vyjádření myšlenek....

Kde stala se chyba????

...přemýšlím, když píšu slova této básně.
Kdo z nás změnil se, že na sebe ceníme teď dásně ?
Jen žasnu,když vím jaká jsi byla a jaká jsi nyní.
Teď jsme jen dvě osoby sobě cizí - tak jiní.

V létě jsem Tě poznal-od září měl Tě náhle plnou hlavu.
Jak figurka bez duše, když zmizelas mi tehdy v davu.
V listopadu přijela jsi-ten den uplynul jak dravá voda.
Však v mysli na vždy zůstane mi-jak vymazat ho-nevím- škoda!
Něco změnilo se-náhlé ticho-neb scházely nám fráze, slova.
Pryč jsou hodiny těch diskuzí,jež nevrátí se nikdy znova.

Myslím si: "Ty seš asi blázen, hochu ! "
Když od ní upřímnosti chtěl jsi trochu.
Asi jsem "OUT", když krom přátelství chci trochu upřímnosti.
Pokud ANO, tak radši zastřelte mě PROSÍM - bez milosti!
(LSI, 16.1.2006)
Autor LSI, 16.01.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí