Za ní

Za ní

Anotace: ---

Teď se jen držím vzpomínky,
toho záblesku co zobrazí mi večer,
kdy v očích mých ty plamínky
tak mocně plály.

My dva, dvě duše zničené,
koukaly se do dálky,
tvé srdce mým vytoužené
hledělo zpět.

Za ní...
Autor euterpe, 22.11.2010
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí