koloběh

koloběh

Anotace: zamilování

Jsem jako žíznivá,ten pocit znám,
je to jen proto, že tebe znám.
Svádíš mě k šílenství, jen když tě vidím,
Když na mě promluvíš trochu se stydím.

Krásný je pocit,
když slunce hřeje.
Krásný a půvabný,
když láska Vám přeje.

Zamilování je klíč,
ke všem úspěchům.
Je to i chtíč,
však ten dělá neplechu.

Láska je prožitek,
co každý si přeje.
A života po zbytek,
ruku v ruce s ním jdeme.

Bez ní je prázdno,
proto jí chceme.
Je jako semínko,
z kterého pak květinu utrhneme.

Bujně vzrůstá,
v touhu a vášeň.
Posléze vykvétá
v překrásnou třešeň.

A potom sklízíme,
ovoce touhy.
Zdá se to bohužel,
jako okamžik pouhý.

Někdy se stane,
že květy opadají.
Na druhé straně,
však nové už vykvétají.

Někdy nás zklamaní,
zavede na novou cestu.
Pak slyšíme vyznaní,
a v tomhle gestu.

Darujme srdce,
které si zaslouží.
Milovat sladce,
ať po ničem nesouží.
Autor Marry01, 22.11.2010
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí