Lásko má tajná

Lásko má tajná

Anotace: ...........

Ty moje lásko,
tajná ty nejtajnější,
když si tak blízko,
já jsem ta nejšťastnější.

S krásnou myšlenkou ,
hlava si pohrává.
S každičkou vteřinkou,
srdce své prohrávám.

Lásko ty tajná ,
zdělit ti nemohu.
Jak jsem teď šťastná
a jak tě miluju.

Ty krásné chvíle,
co spolu jsme prožily.
Byly tak krátké
a mě se však líbily.

Proto co cítím říct ti nemůžu,
jak tě mám ráda.
Ale jednou to dokážu,
pokud neukážeš mi záda.

Ty moje lásko ,
ty tajná nejtajnější.
Ta chvíle krátká,
byla ta nejkrásnější.
Autor Marry01, 22.11.2010
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí