blazen

blazen

Anotace: .

tuška na papíře tančí
lítá jako zběsilá
a při tom moje srdce jančí
ve snech dívka stepilá

ve snech jí vidím
ve snech jí hladím
tajně ji svádím
snad se opět nespálím

těším se na každou noc
protože tak jak si ji maluji
chci jí moc a moc
přesně tak jak si ji vybavuji

realita?

realita bláznivá
měl sem zůstat jen u snění
ta láska se snad zbláznila
co bylo to už není
Autor najrob7410, 22.11.2010
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ST!

23.11.2010 08:03:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí