Rozhovor

Rozhovor

Anotace: krátký ale jasný

tvá krása jako slunce letní hřeje,
kdo tě spatří tak se směje
a vím to dobře jelikož sám jsem spatřil tebe
a jsem rád ačkoliv je nade mnou šedé nebe
doufám že jsem tě nějak neurazil
a tímto dobrou náladu ti nepokazil
tak měj se jako se usmíváš krásně
a já už si nechám pro sebe své básně .

piš mi dál tvé srdečné básňe,
alespoň chvíli mám v hlavě jasně
tak zazpívej ještě jak krásnou mne vidíš
tedy pokud dál se psát nestydíš.

klidně ti budu dál své verše psát
o tom jak jednou bych chtěl s tebou stát
nemluvit, neslyšet jenom se dívat,
na krásu o které slyšel jsem zpívat.
Autor Salvatore, 22.11.2010
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka, Lioness, Nick Name, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný milostný rozhovor...ST

23.11.2010 00:26:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí