Listopade!!

Listopade!!

Anotace: Obrovské zklamání, které jste již vyléčili a na tentýž den o 2 roky později vás opět někdo zklame...je to vůle Boží? je to osud? nebo jen pouhá náhoda...:-(

Svět se hroutil,
jedna věta, rozsekla mi lebku mou,
jedna věta a dnes...zůstat navždy nešťastnou?

Nechápu to, listopade,
a slzy se mi řinou z očí,
nechápu to listopade,
dej ať tenhle den se skončí...
Nechápu to...já už nechci zase smutně prosívat,
já už nechci, listopade, v černou se už odívat,
já už nechci už ne...prosím...
Autor Airen, 23.11.2010
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: teniska, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí