poslední?

poslední?

Anotace: nevim co

Chtěl jsem jí napsat tisíc slov,
co na duši mě tlačí
a nakonec zjišťuju,
že jen dvě slovíčka stačí.

Dvě slova, která však
všechno v sobě mají
patřím k lidem, co pro ně
i svůj život dají.

Už je asi stejně pozdě
na to čekat změnu
MILUJI TĚ...
jak muž může ženu
Autor Honzeek22, 23.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, upřímné a hluboké. ST!***

27.11.2010 13:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí