Jak plyne čas

Jak plyne čas

Anotace: opakující se návraty k minulosti nikdy nepřestanou...

Víš jak, rychle plyne čas?
Náhle k Tobě ozvěna se vrací
vzpomeneš, až když ji slyšíš zas,
zrovna když myslíš, že se ztrácí.

Rychle jak bouře, rychleji než blesk
v okamžiku ztrácí všechno lesk.
A teď na dveře tu tluče a je zpět
a před rokem je znova jako teď.

Před lety stejně jako dnes
znovu a v té stejné vestě
půjdeme se spolu nechat svést,
po stejné, té vyšlapané cestě

Znovu ve stejné košili
v té, kterou jsme si ušili
v kterémkoliv dni i čase,
setkáme se stejně zase.

V srdci tluče spousta snů,
některé opravdu rychle zmizí
s každým ránem nových dnů,
a jiné zůstávají stejně navždy ryzí.

Myšlenky patřící tomu okamžiku,
náhle už jen vzpomínka pouhá,
kde asi zůstala stopa po dotyku?
když ta chvíle byla tak dlouhá.

Stopa všude zůstala otiskem,
někdy jen jako myšlenka
snad možná jen jako sen
který se vrátí každým dnem.

Tak už víš, jak plyne čas?
Pořád stejně!A my - Setkáme se zas.
Autor Endy, 23.11.2010
Přečteno 366x
Tipy 16
Poslední tipující: Madanik, James Libustka, Ejí, harmony, HeavenlyWords, Gabrielle, WAYWARD, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí