Lekce lásky

Lekce lásky

Anotace: Moje slova, pocity a myšlenky po zjištění, že moje srdce je nahrazeno jiným...

Hrot je v srdci zabodnutý,
v hlavě vír myšlenek,
život láskou ovanutý,
však tváříš se šťastně jenom na venek.

Tupá bolest hlavy,
smutek tíží srdce,
život nosí jenom špatné zprávy,
někde musí být spravedlnost přece.

láska prošla kolem tebe,
hrot se rozpustil ve smutku,
stále pozoruješ nebe,
a hledáš spravedlivého skutku.

Nemá cenu snít svůj sen,
je třeba prohlédnout mlhu,
proklestit si cestu ven
a hledat alespoň nějakou něhu.

Život má spoustu cest,
volit musí každý,
kolik projde krásných měst.
Avšak nic netrvá navždy.
Autor HeavenlyWords, 23.11.2010
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic netrvá navždy...

24.11.2010 13:23:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí