..byla to má chyba?

..byla to má chyba?

Anotace: ...kdo dívku má a nelíbá, na toho hůl, to není člověk ale v..!

Chci vyslovit tajné přání,
držet lásku ve své dlani.
Nabízet ústa na líbání,
tělo touží po milování.

Srdcem oplývá krásný žár,
tak proč se jen díváš a
mlčíš dál?

Tak dlouho už mne znáš a
přesto jen přemítáš,
dny kdy byl jsi snad šťastný a
den, kdy změnil se ti svět?

Vždyť já hloupá, vytkla ti jen jednu chybu,
která provází snad každý vztah a
ty hned ruce z mého objetí,
bez uvážení jsi ztáh.

Copak na hloupostech láska klíčí?

V srdci máš zmatek
v duši snad ještě smích,
to mám plakat pro úsměv tvůj,
jenž na ústech ti náhle ztich?
Autor Julia, 16.01.2006
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvé básně jsou hezké a procítěné-moc se mi líbí.

20.08.2006 09:11:00 | s.e.n

hezká básnička ... Jen podle mého názoru - Vztahy začínají na maličkostech a většinou na nich i končí :( hodně štěstí

25.01.2006 20:55:00 | DiXak

taky se mi líbí to podání...snad tvá duše i tělo dostane co chtělo...hodně štěstíčka

16.01.2006 12:24:00 | Markét

Pěkně formované!

16.01.2006 11:50:00 | dannys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí