Hledání

Hledání

Anotace: Hledám, Hledáš, Hledáme

Hledání
Tak trochu nestíhám život
Vím, můžu si za to sám
Kdybych k němu dostal návod
Vše do pořádku dám

Lásku hledám a ona se mi vyhýbá
Já světem bloudím a marně hledám
Vyhýbám se vám, pochybným dámám
Já hledám jen tu, co mi bude libá

Až ji najdu tak klid zavládne
Jsem však starší i tak doufám
Bude to těžší den ode dne
Ale držím hubu, krok a nezoufám
Autor kukopr, 24.11.2010
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tragikomické

26.11.2010 13:25:00 | Unyle Pěl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí