Věříš? Věřím...

Věříš? Věřím...

Anotace: celým svým životem

Věříš v štěstí?
věříš v přátelství?
věříš otevřené pěsti?
věříš v šílenství?

Věřím v něhu
věřím slunci při západu
věřím že existují tací
kteří mluví pravdu.

Věříš sobě?
věříš lidským přáním?
věříš starším dámám?
věříš jen těm mladým?

Věřím v city
věřím že jsou v srdci
věřím čisté vodě
věřím lidské plíci.

Věříš pořád?
věříš, i když pláčeš?
věříš když se bojíš?
když radostí skáčeš?

Věřím tobě, lásko moje
věřím že jen s tebou
budu moci býti ptákem
nebo ranní mlhou.

Věřím, že Bůh pevně svázal naše těla věčným snem.
Věřím, nikdy nepřestanu, věřím celým životem.
Autor klajusenka, 25.11.2010
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, moc se mi líbí...*:)

26.11.2010 08:25:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí